Oglašavanje


Mario Brkić je informativni blog na kojem možete čitati različite članke,  informacije ili recenzije povezane  s različitim umjetničkim područjima. Pokušat ću pokriti razne radove, projekte i ostale teme diljem svijeta.

Unatoč tome što je ovo osobni projekt, obavljat ću ga s punom odgovornošću, članci će biti u potpunosti pouzdani, sa pravim informacijama,  dok će kritike biti moje osobne, iz moje perspektive.

Zahvaljućuji vama, ovaj blog je postao veći nego što sam mislio da će postati i to me čini vrlo ponosnim. Od sveg srca vam zahvaljujem za svaku svakodnevnu posjetu,  svaki vaš komentar i zaista cijenim svako mišljenje,  ovdje imate potpunu slobodu izražavanja vaših mišljenja.

Dakle, nekako bih vam uzvratio uslugu. Ako je bilo tko od vas zainteresiran za oglašavanje ili promociju bilo kakvog proizvoda ili usluge, to možete učiniti na ovom blogu. Naravno, pod uvjetom da su objavljene informacije istinite i zahtjev je podnesen od strane vlasnika.

Možete objaviti bilo koju vrstu oglasa i izvršiti sve potrebne uvjete. Možete me kontaktirati  putem bilo kojih informacija  koje sam stavio u kontakt.