O Meni

Pozdrav svima! Moje ime je Dinko Vidović , živim u Hrvatskoj i studiram umjetnost,  što je nesumnjivo struka u kojoj sam oduvijek želio raditi..

Još odmalena,  privlačila me umjetnost i s vremenom sam se sve više zaljubljivao u nju.  Sa 5 godina počeo sam crtati. Uvijek bih tražio nešto zanimljivo u svojem bloku za crtanje koji je bio moje neprocjenjivo blago. Od tada sam znao čime se želim baviti cijelog života, umjetnošću.

Kako sam odrastao, vršio sam dosta istraživanja uključujući sve forme umjetnosti, posebice slikanje, kazališnu umjetnost, glazbu, fotografiju i mnogo drugih stvari. To je nešto što nisam prestao raditi do danas jer uvijek učim i istražujem kako bih ostao u toku sa svime povezanim s umjetnošću .

No svo znanje koje sam stekao proteklih godina i moje vlastite misli o mnogim umjetničim temama potakli su me da stvorim ovaj blog. Ovdje će se mnogi, također zainteresirani za umjenost bolje  upoznati  s osnovnim konceptima i tehnikama i izraziti svoja mišljenja o bilo kojoj temi.

Ako ste ljubitelj umjetnosti poput mene, siguran sam da će vam se svidjeti ovaj blog. Volim stjecati nove prijatelje i rasprave o umjetničim temama. Dobrodošli u moj svijet!